Meat Food

Workshops

Begin je al te watertanden van de gedachte aan al dat heerlijke eten? Voor ervaren en onervaren BBQ’ers delen wij graag onze kennis in ver(s)makelijke workshops. Deze verzorgen wij bij je thuis vanaf zes personen. Tijdens deze workshop leer je van kop tot staart hoe je een prachtig gerecht bereidt. Neem bijvoorbeeld de keuze voor het vleesdeel dat je wilt bereiden, hoe je dit het beste kunt klaarmaken en welke bijgerechten hierbij passen. Zo zorgen we samen voor de welverdiende waardering van de bereide gerechten. En eerlijk is eerlijk; jij als levensgenieter verdient die waardering ook, toch? 

 

Verder leren we je onder andere:
–  Hoe werkt een (kamado) BBQ
–  Keuze maken van ras en vleesdeel
–  Menu’s samenstellen
–  Bereidingsstappen plannen
–  Diverse technieken mbt voorbereiding ( o.a. snij-technieken, knopen van rollades, marineren) en tijdens menu bereiden ( o.a. braden, grillen, bakken)
–  Sauzen, rubs, marinades maken

 

Of het nu low and slow of hot and fast is, zomer of winter, ontbijt, lunch of diner: BBQ kan altijd. We garanderen je dat je versteld zult staan. Benieuwd hoe? Neem contact op via ons contactformulier of stuur een email. Dan slepen we samen de beste gerechten uit het vuur.

Aanmelden

Wil je een workshop bij je thuis, dan kunnen we deze verzorgen vanaf 6 personen. Vanaf Najaar 2022 kun je ook deelnemen op onze workshop locatie in Deurne. De data daarvoor staan hieronder. Op onze workshop locatie kunnen we maximaal 12 personen per keer laten deelnemen. Natuurlijk kun je jezelf ook alleen inschrijven of met bijvoorbeeld 2 of meerdere personen. Met elkaar leren en voor elkaar bereiden ieder op zijn/haar eigen niveau. Onder begeleiding van onze Grill Masters. Wil je met meer personen komen kunnen we samen kijken wat er mogelijk is. Kosten zijn € 89,95 per persoon incl. btw. Duur is ongeveer 4 uur.

Eerst volgende Workshop:

28 januari 2023 = vol

29 januari 2023 

25 maart 2023

26 maart 2023